2011. március 13., vasárnap

Csavargó kutya - amerikai családi film

Rendezte:
Sandy Tung

Szereplők:
Scott Wilson
Judd Travers

Gerald McRaney
Ray Preston

Jason Dolley
Marty Preston

Ann Dowd
Louise Preston

Kyle Chavarria
Dara Lynn Preston

Liberty Smith
Becky Preston

Taylor Momsen
Samantha

Jordan Garrett
David Howard

Bonnie Bartlett
Mrs. Wallace
                                   
Első  rész
A vadregényes erdőt járva Marty egy elhagyatott kiskutyára talál. Úgy érzi, régi vágya teljesülne azzal, ha megtarthatná, de most még a szülei sem tudhatnak a kutyusról. Egy rejtekhelyen bújtatja Tappancsot, és sokszor a saját vacsorájából csen el, hogy etethesse. Azonban váratlanul minden kiderül és a kutyust visszaköveteli a szomszédos farmon élő gazdája, aki hatalmas árat kér a fiútól Tappancsért. Marty azonban felülkerekedve félelmén, kész szembenézni minden megpróbáltatással.


Második  rész
Senki sincs biztonságban a faluban, mióta Judd Travers részegen száguldozik, és közben összevissza lövöldözik. A vesztébe rohan, suttogják ijedten a falubéliek. Ám amikor a férfi saját hibájából bajba kerül, az önfeláldozó kutyus, Tappancs a segítségére siet, bármennyire is fél tőle!

Harmadik rész
Titokzatos betörő tartja rettegésben a környéket. Ismét Judd Travers lenne az? Amikor még a gyilkosság gyanújának árnyéka is rávetül, Marty és barátja, Tappancs, lelkesen nyomozni kezdenek. Ám a veszély egyáltalán nem ott rejtőzik, mint ahol ők gondolják.
 Kattintson  > Első cd
Kattintson > Második  cd 


Forrás : 
http://www.filmkatalogus.hu/Csavargo-kutya--f1378 
http://www.onlinefilmvilag.hu/kategoriak/csaladi/4088-csavargo-kutya-shiloh-1-2-3 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése